Balatonalmádi az északi part egyik legrégebbi települése, körülbelül tízezer állandó lakossal. Lakóinak száma folyamatosan nő, hiszen egyre többen választják állandó lakhelyüknek a várost.

A városban 4 strand található,ezek könnyedén elérhetőek a balatonalmádi szállásunkról:

  •   Budatava Strand , a budatavai városrészhez közel, az Almida Apartman Házzal szemben
  •   Wesselényi Strand, a város és az északi part legnagyobbja, az Almidától cca. 700 méterre
  •   Káptalanfüredi Nagy Strand, a város Balatonfüred felüli végén
  •   Káptalanfüredi Kis Strand, valamikor szabad strand volt, ma hangulatos, családbarát strand, Almádi Balatonfüredi végén

Az év során városi rendezvények sokasága várja az ide látogató kedves Vendégeket. Nemzetközi hírű a Bor Fesztivál, a Pálinka napok, Hungarikum Fesztivál. Egyre többen látogatják a Péter Pál Napi mulatságot, és a többi rendezvényt is.

Az Almida Apartman Ház balatonalmádi központjához közeli balatonalmádi szállás, a Budatava Stranddal szemben helyezkedik el. A városközpont 600 méterre található, a legközelebbi strand, néhány száz méterre. Könnyen megközelíthető autóval, gyalogosan, ill. a közelben futó kerékpárút segítségével egyaránt. Balatonalmádi szállásunk, a Ramada Hotel szomszédságában fekszik, így a konferenciákra érkezőket is szívesen látjuk.

Az apartmanházban 6 külön bejáratú, természetesen saját fürdőszobás apartman található. A ház része egy nagyméretű nappali – étkező, így nagyobb társaságok is kényelmesen összegyűlhetnek nálunk. A kertben lehetőség nyílik szabadtéri sütésre/főzésre , ill. kültéri sportok gyakorlására.

További információ:

+ 36 30 536 10 43 

www.almadiszallasok.hu